Privacyverklaring

My Gioielli respecteert de privacy van alle gebruikers van haar online webshop en draagt er zorg voor dat de persoonsgegevens die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Voor eventuele vragen en/of opmerkingen kun je een mail sturen naar info@mygioielli.com.

Datum laatste aanpassing: 24 mei 2018


My Gioielli verzameld persoonlijke informatie op verschillende manieren wanneer je een order plaatst, wanneer jij je registreert voor diensten aangeboden door My Gioielli of door het bezoeken van onze webshop. Door te registreren accepteer je de verzameling van jouw persoonlijke gegevens door My Gioielli.

Om jouw bestelling te kunnen verwerken, om op fraude te kunnen checken en om jouw bestelling zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen moeten wij, voor elke bestelling die geplaatst wordt, de volgende informatie verzamelen en opslaan:
- voor- en achternaam;
- e-mailadres;
- factuur- en afleveradres (indien deze adressen van elkaar afwijken, verzamelen, registreren en slaan wij beide op);
- enkel telefoonnummer indien je deze zelf invult telefoonnummer (is geen verplicht invulveld).

Ook verzamelen wij informatie over website verkeer en andere commerciele informatie welke wij gebruiken om consumenten patronen, wensen en eisen in kaart te brengen welke wij enkel gebruiken voor interne onderzoeken en (marketing-)doeleinden. Hierbij verwerken en slaan wij de volgende persoonsgegevens op:
- IP-adres;
- Locatiegegevens;
- Gegevens over jouw activiteiten in onze webshop.

Wat doen wij met je gegevens?
Heel belangrijk om te weten is dat wij uiterst secuur omgaan met je gegevens. Deze gegevens slaan wij veilig op in een veilige database en is niet bereikbaar voor onbevoegden. Je gegevens worden enkel intern bij My Gioielli gebruikt tenzij het nodig is dat we deze gegevens aan iemand anders geven. Als dat het geval is, zorgen we ervoor dat zij er net zo veilig mee omgaan als wij. Je gegevens gebruiken we voor verschillende doeleinden zoals het verwerken van je bestelling en het aanbieden van gepaste aanbiedingen die passen bij je wensen.

Wij geven de door jou verstrekte persoonsgegevens aan My Gioielli door aan andere bedrijven of instanties als dat nodig is voor onze dienstverlening of als wij daartoe wettelijk verplicht zijn. De partijen die wij nodig hebben voor de uitvoering van jouw bestelling en/of onze dienstverlening zijn:
- Koeriersdienst;
- Onze ICT- en betaaldienstverleners;
- Administratieve (boekhoud) dienstverlener.

De persoonlijke informatie die je verstrekt kan worden gedeeld met fraude opsporing diensten en instanties welke kredietwaardigheid controleren. Wanneer wij dit wettelijk verplicht zijn zullen wij deze informatie ook verstrekken aan elke relevante rechtelijke instantie.
Verzendgegevens zoals je adres, e-mailadres en telefoonnummer zullen worden gedeeld met de koeriersdienst. Deze gegevens worden gedeeld om je van de beste service te kunnen voorzien en zullen door onze koeriers niet worden doorgespeeld aan derde partijen voor enig ander doel.

Wij verkopen jouw persoonlijke gegevens en/of informatie nooit door aan derde partijen voor marketing- of andere doeleinden.

De persoonlijke gegevens die je verstrekt hebt aan My Gioielli voor het verwerken en afhandelen van jouw bestelling, bewaren wij 7 jaar zoals wij verplicht worden volgens de wettelijke fiscale bewaarplicht.

Verder heeft My Gioielli op geen enkele wijze de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die minderjarig zijn, ook niet al zij hiervoor toestemming hebben van ouders of voogd. My Gioielli kan echter helaas niet controleren of een bezoeker minderjarig is en daarom raden wij ouders of voogd aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen teneinde te voorkomen dat gegevens over minderjarigen door My Gioielli worden verwerkt.

Daarnaast verzamelen wij informatie over website verkeer en andere commerciele informatie welke wij gebruiken om consumenten patronen in kaart te brengen welke wij gebruiken voor interne onderzoeken, marketingdoeleinden en om onze website aan te passen om nog beter aan de wensen en eisen van onze consumenten te kunnen voldoen.
Omdat de consumenten patronen, wensen en eisen continue wijzigen, bewaren wij deze verzamelde informatie tot maximaal 1 jaar.

Bescherming van je persoonlijke informatie
My Gioielli doet zoveel als mogelijk om de veiligheid, integriteit en privacy van de door jou aan ons verstrekte informatie te waarborgen. Daarnaast doen wij zoveel als mogelijk om ervoor te zorgen dat de partijen met wie wij samenwerken en waarmee wij je gegevens delen dezelfde maatstaven hanteren.

Mijn account
Als je bij My Gioielli een bestelling plaatst bewaren wij, indien gewenst, je gegevens (naam, adres, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens) op een Secure Server door middel van 'Mijn account'. Je kunt een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven zodat je niet bij iedere nieuwe bestelling je gegevens hoeft in te vullen.
Als, om welke reden dan ook, je bezorgt bent dat de persoonlijke informatie die My Gioielli van je heeft verzameld incorrect is, log dan in op onze website (rechtsboven in) onder je account om jouw persoonlijke informatie te bekijken en te veranderen. Alleen jij hebt toegang tot deze persoonlijke data door middel van jouw gebruikersnaam en wachtwoord. Of je kunt bij ons de verzamelde informatie opvragen via info@mygioielli.com.

Nieuwsbrieven
Je kunt er zelf voor kiezen om je in te schrijven op onze nieuwsbrief. Hierbij gebruiken wij je naam en e-mailadres om je te informeren over de ontwikkelingen van de website en over speciale aanbiedingen en acties.
Mocht je geen nieuwsbrieven meer willen ontvangen kun je je heel gemakkelijk en snel uitschrijven door middel van het klikken op de afmeld link onder aan de e-mail. Deze afmeldt link staat in elke nieuwsbrief onder aan vermeldt. Daarnaast kun je jezelf ook eventueel afmelden door een e-mail te sturen naar info@mygioielli.com, dan verwijderen wij je handmatig van onze maillijst.

Klantenservice
Je kunt onze klantenservice bereiken per e-mail, Facebook en Instagram. Dan verwerken wij de door jou verstrekte gegevens uitsluitend met het doel om jouw vraag of verzoek af te handelen. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat je tevreden bent met onze reactie en tot 1 jaar daarna. Zo kunnen we bij vervolgvragen de informatie makkelijk erbij pakken. 

Acties & prijsvragen
Wil je meedoen met een actie of prijsvraag? Vragen wij je naam, (aflever)adres en e-mailadres achter zodat we de actie kunnen uitvoeren en jou als eventuele prijswinnaar kunnen uitroepen! Je gegevens worden enkel voor de desbetreffende actie gebruikt tenzij anders vermeld.

Social media
Als je via social media contact met ons zoekt of opneemt, bewaren we geen gegevens van jou tenzij anders vermeld.

Zakelijke klanten en partners
Gegevens van onze zakelijke contactpersonen slaan wij ook op maar gaan we net zo zorgvuldig mee om als de gegevens van onze andere klanten. Als we een opdracht voor jou uitvoeren, gebruiken we de persoonsgegevens voor bijvoorbeeld een offerte of factuur en om afspraken te maken.

(Achteraf) betalen
Als je geslaagd bent in onze webshop en je wilt de order betalen, kom je in een beveiligde betaalomgeving terecht van Klarna om je aankoop af te ronden. Klarna hanteert haar eigen privacyverklaring waarvoor wij je graag willen doorverwijzen naar de website van Klarna
Bij sommige orders kan het zijn dat je in overleg met ons een betaallink ontvangt per mail waar je dan jouw order kunt afronden en betalen. Deze betaaloptie gaat via onze andere betaalprovider Mollie. Ook Mollie hanteert haar eigen privacyverklaring waarvoor wij je graag willen doorverwijzen naar de website van Mollie.
Creditcard en bankgegevens zullen nooit gedeeld worden met derde partijen en worden enkel gebruik om je bestelling te verwerken.​
My Gioielli is en kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de privacy en veiligheid van deze betaalproviders, omdat zij hier zelf verantwoordelijk voor zijn.

Ondanks dat beide betaalproviders zelf verantwoordelijk en aansprakelijk zijn voor hun privacyverklaring volgens de nieuwe wetgeving, weten wij dat zij dezelfde maatstaven hanteren als My Gioielli.
Je kan dus veilig in een betrouwbare en veilige omgeving jouw bestelling betalen en afronden.

Reviews
We love happy customers! Wij zijn superblij met reviews en horen het graag als je tevreden bent over je aankoop. Als je een review bij ons achterlaat, kun je kiezen of je je persoonlijke gegevens achterlaat en of wij contact met je mogen opnemen.

Persoonlijk advies (cookies)
Als je onze webshop bezoekt of ons volgt op social media, houden we graag bij wat jij leuk vindt. Wij geven je graag persoonlijk advies door middel van advertenties op bijvoorbeeld Facebook. Dit doen we aan de hand van cookies. Meer informatie over cookies lees je hieronder.

Mocht je ondanks het voorgaande overtuigd zijn dat My Gioielli onrechtmatig bijzondere of gevoelige gegevens heeft verwerkt, dan verzoeken wij direct contact met ons op te nemen via info@mygioielli.com of +31(0)6 - 2309 6665. My Gioielli zal deze informatie vervolgens zo spoedig mogelijk verwijderen.


Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens
Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegeven wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

Je hebt het recht om:
- uitleg te krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we ermee doen;
- inzage te krijgen in de precieze persoonsgegevens die we hebben;
- het laten corrigeren van fouten;
- het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens:
- toestemming die je hebt gegeven in te trekken;
- bezwaar te maken tegen een bepaald gebruik.

Verder heb je natuurlijk altijd het recht om tegen de verwerking van persoonsgegevens bezwaar te maken en ook al heb je ons zelf toestemming gegeven om bepaalde gegevens op te slaan, je hebt altijd het recht dit weer in trekken. Omdat databeveiliging en de privacy van onze klanten bij ons bijzonder hoog in het vaandel staan kunnen we het eigenlijk niet voorstellen, maar mocht je toch niet tevreden zijn heb je het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.


My Gioielli
Bakenbergerhout 13
3845 HW  Harderwijk
KvK nummer: 66057523
BTW-nummer: NL019120096B02
E: info@mygioielli.com

Cynthia Smit is de Functionaris Gegevensbescherming van My Gioielli en is bereikbaar via Cynthia.smit00@gmail.com of +31(0)6 - 2309 6665.


Download Privacyverklaring


************************************************************************************************************************************************************

Cookies

Wat is een cookie?
Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen.

Waar worden cookies voor gebruikt?
Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger.

Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies.

Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser.

Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit.

Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies?
Deze website plaatst cookies om de volgende redenen:

Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen.

Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies.

Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen.

Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren.

Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is.

Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is.

AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites.

Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop.

Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking.

Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen?
Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.

© 2016 - 2018 My Gioielli | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.